Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Avrupa Birliği Europa Nostra Kültürel Miras Ödülü Sahiplerini Buldu

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın destekleriyle, Avrupa Kültürel Miras Kuruluşları Federasyonu Europa Nostra tarafından gerçekleştirilen “Avrupa Kültürel Miras Zirvesi” 8 Haziran Salı günü başladı. Zirve bünyesinde gerçekleştirilen tören ile “Avrupa Birliği Kültürel Miras Ödülleri” de sahiplerini buldu.

yapi.com.tr
Avrupa Birliği Europa Nostra Kültürel Miras Ödülü Sahiplerini Buldu

BR>Avrupa Kültürel Miras Zirvesi

Türkiye’deki kültürel miras hareketlerine yeni bir ivme kazandırması hedeflenen ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteklediği “Avrupa Kültürel Miras Zirvesi”, Avrupa’dan alanının önde gelen kültürel miras ve sivil toplum yöneticilerini, uzmanlarını, mimarlarını, arkeolog ve müzecilerini Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’da bir araya getirdi.

“Kültürel miras” alanındaki bu önemli kongre, İstanbul’da ilk kez düzenlendiği 1992 yılından 18 yıl sonra, Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’da bazı özel etkinlikler eşliğinde gerçekleştirildi.

Avrupa’dan 300 civarında mimar, arkeolog, müzeci, kültürel miras enstitüsü ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi, kültür ve kültürel miras politikalarının oluşturulmasında etkin rol oynayan uzmanların katılımı ile gerçekleşen zirve, 12 Haziran Cumartesi sona erdi.

Çalışma programında İstanbul’un kültürel miras eserleri ve tarihi yapılarının, yenilenerek geleceğe taşınmasına yönelik çok sayıda projeyi hayata geçiren İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteklediği “Avrupa Kültürel Miras Zirvesi” hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/avrupa-birligi-europa-nostra-kulturel-miras-odulu-sahiplerini-buldu_80303.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!