Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Design & Construct 2014 Uluslararası Çelik Köprü Yarışması

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP), 16-18 Nisan tarihleri arasında, bu sene 8. defa düzenlenecek olan Design & Construct Uluslararası Çelik Köprü Yarışması ile yine akademik ve sosyal hayatı buluşturmayı hedefliyor.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Design & Construct 2014 Uluslararası Çelik Köprü Yarışması Design & Construct 2014 Uluslararası Çelik Köprü Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 15 Ocak 2014
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 18 Nisan 2014
DÜZENLEYEN

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP)

WEB ADRESİ

www.boundc.com

E-POSTA

buyap.deco2014@gmail.com

+ Ajandama Ekle

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından, 16-17-18 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Design & Construct 2014’te, dünyanın farklı üniversitelerinin mühendislik ve mimarlık bölümü öğrencileri bir araya gelerek teorik ve pratik bilgilerini kullanma fırsatı bulacak, rekabet ortamı içerisinde farklı bir tecrübe yaşayacaklar.

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de uluslararası platformda düzenlenecek olan Design & Construct 2014, Türkiye’de ve Avrupa’da büyük bir ilgi görüyor. International Association of European Civil Engineering Students (IACES) ile ortaklaşa Avrupa’nın birçok şehrinde tanıtımı yapılmakta ve yapılacak olan Design & Construct 2014, ülkemizde faaliyet gösteren şirketlerin isimlerini Türkiye ve Avrupa genelinde tanıtabilmeleri için önemli bir fırsat olacak.

Design & Construct 2014 Uluslararası Çelik Köprü Yarışması, Avrupa kıtası içerisinde bir ilk. Avrupa kıtası içerisinde bu tür uluslararası projelendirme ve uygulama yarışması bulunmuyor.

Toplam üç gün sürecek organizasyonda, Çelik Köprü Yarışması’nın yanı sıra, dünyanın dört bir tarafından gelecek öğrencilere İstanbul tanıtılacak ve devam eden büyük proje şantiyelerine teknik gezi düzenlenecek. Boğaziçi Üniversitesi Güney meydanda eş zamanlı yarışmalar, konferanslar, sektör temsilcileriyle öğrencilerin bir araya getirilmesi, toplu akşam yemeğinin ardından ve final günü gecesinde tüm öğrencilere açık Boğaz turu gerçekleştirilecek.

‘Design and Construct’ Uluslararası Çelik Köprü Yarışması hakkında:

Yarışma başta inşaat mühendisliği öğrencileri olmak üzere tüm mühendislik ve mimarlık bölümü öğrencilerinin kendi tasarladıkları, yapımını üstlendikleri ve yarışma sırasında kurdukları çelik köprülerin jüri tarafından değerlendirilmesine dayanmaktadır. Bu yarışma öğrencilerin ekip olarak çalışarak tasarım, üretim, işçilik, planlama, organizasyon gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine fırsat tanımaktadır. Bu yıl 8.’si gerçekleştirilecek olan yarışmada, katılımcıların organizasyon boyunca tüm masrafları BÜYAP tarafından karşılanmaktadır.

BÜYAP hakkında:

1987 yılında kurulan Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi’nin en köklü ve en aktif kulüplerinden biridir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/design--construct-2014-uluslararasi-celik-kopru-yarismasi_119282.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!