Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Hayalindeki Mutfağı Tasarla” Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Siemens Ev Aletleri’nin, geleceğin yaşam alanlarını tasarlama vizyonu doğrultusunda Home Art dergisi iş birliği ile düzenlediği “Hayalindeki Mutfağı Tasarla” proje yarışmasının kazananları online olarak düzenlenen ödül töreni ile açıklandı.

yapi.com.tr

Yarışma Sonuçları

“Hayalindeki Mutfağı Tasarla” Yarışmasının Kazananları Belli Oldu “Hayalindeki Mutfağı Tasarla” Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Siemens Ev Aletleri’nin Home Art dergisi işbirliği ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği “Hayalindeki Mutfağı Tasarla” proje yarışmasının sonuçları jüri üyelerinin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen online ödül töreninde açıklandı.

Öğrencilerin Siemens Ev Aletleri’nin ankastre ve solo ürünleriyle geleceğin yaşam alanlarını tasarladığı yarışmanın birincileri, görme engelli kişilerin mutfakta yemek pişirmesini kolaylaştıracak ‘Engelleri Aşan’ mutfak projesiyle Esra Adak ve Abdurrahim Erdiril oldu. Yarışmanın ikincilik ödülünü ise esneklik kavramı ile mutfak ve ofisi bir araya getiren projesiyle Emre Suadiye aldı. Yarışma sonucunda birinciye Siemens EQ.9 connect, ikinciye ise Siemens EQ.9 Full Otomatik Espresso ve Kahve Makinesi hediye edildi.

Jüri üyelerini Serter Karataban, Emre Özgüder, Emre Evrenos, Hakan Kütahya, Özlem Yalım, Eda Tahmaz, Jale Kulin, Gülen Yıldız Üçler gibi mimarlar ve iç mimarların yanı sıra BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Hilal Eksel Merter, Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ekin Sarfati, BSH Marka Pazarlama PR ve Event Müdürü Demet Kaptanoğlu ve Home Art Dergisi Yayın Yönetmeni Yasemin Savcı’nın oluşturduğu yarışmada kazananlar yüzlerce başvuru arasından değerlendirme sonucunda belirlendi.

Siemens Ev Aletleri, gençlere yönelik gerçekleştirdiği projeler ile kullanıcıların hayat kalitelerini artıracak teknoloji ve tasarımları öğrencilerin gözünden yorumlanması sağlayarak, geleceğin yaşamına ilham verecek bir platform oluşturmayı hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/hayalindeki-mutfagi-tasarla-yarismasinin-kazananlari-belli-oldu_180752.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!