Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2013 Sonuçlandı

Türkiye’de tasarım endüstrisinin küresel boyuta taşınmasına aracı olan İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları dokuzuncu kez dağıtıldı. Ödül töreninde, 'İstanbul için Hediyelik Eşya Tasarımı' adlı özel konsept kategorisinde yarışan projeler dikkat çekti.

yapi.com.tr

Yarışma Sonuçları

  • İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2013 Sonuçlandı
  • İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2013 Sonuçlandı
  • İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2013 Sonuçlandı
  • İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2013 Sonuçlandı
  • İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2013 Sonuçlandı
  • İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2013 Sonuçlandı

/p>

Yarışmanın kazananları

Metalden Mamul Ürünler kategorisinde profesyonel alanda birinciliği; ‘Odak Ocak Kıskacı’ projesiyle Çağlar Alkan kazandı. ‘Zip-On’ Özelleştirilmiş Fermuar projesiyle Burçin Şuşut ve Berk Kotel yarışmada ikinci olurken, Şenol Doğan da ‘+Eksi’ projesiyle üçüncülük ödülüne layık görüldü. ‘Vivant’ projesiyle Şevket Öztaş da mansiyon ödülü aldı.

Metalden Mamul Ürünler kategorisinde öğrenci alanında birinciliği Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Berkan Unutulmaz ‘Look’ projesiyle kazandı. ‘Bestdressed’ projesiyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Ayşegül Çetinkaya ikinci olurken, yine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Başak Elbüken ‘Tick’ projesiyle üçüncü oldu. Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Sinan Özkara da ‘Horn’ projesiyle mansiyon ödülüne layık görüldü.

Plastikten Mamul Ürünler kategorisinde profesyonel alanda bu yıl birinci ve ikincilik ödülü verilmedi. Üçüncülük ödülünü ‘Bibo’ projesiyle Yavuz Başören, mansiyon ödülünü ise Fulden Tüngür, Ramazan Seyhan, Seda Seçkin, Yunus Tuncel, İdil Ertuna, Duygu Güroğlu ve Burcu Uçan’ın ortak çalışması olan ‘Hedroll’ projesi kazandı.

Plastikten Mamul Ürünler kategorisinden öğrenci alanında ise birinciliği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Tamer Yüksek ve Caner Kaplan ‘SeaDRON’ projesiyle aldı. ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nden Aylin Alpay ‘Drop’ projesiyle ikincilik ödülüne layık görüldü. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Ozan Kayıkçı ve Semih Yılmaz ‘Babypack’ projesiyle üçüncü oldu. Mansiyon ödülünü ‘Hidden Bubble’ projesiyle Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Gürkan Gürbey kazandı.

Elektrikli Küçük Aletler Kategorisi profesyonel alanında birincilik ödülünü Ceren Demirağaç ‘Püf’ projesiyle aldı. İkinci ve üçüncülük ödülünün verilmediği bu kategoride mansiyon ödülüne ‘Diffridge’ projesiyle Seçil Tuna layık görüldü.

Elektrikli Küçük Aletler Kategorisi öğrenci alanında birinciliği Kocaeli Üniversitesi’nden Burak Aykan ‘SenSafe’ projesiyle kazandı. İkincilik ödülünü, ‘Cover’ projesiyle Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Yüksekokulu’ndan Utku Yanık aldı. Üçüncülük ödülüne Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Yüksekokulu’ndan İbrahim Özen ve Efkan Çetin ‘Babycom’ projesiyle layık görüldü. Mansiyon ödülü ise İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden Süheyl Önal’ın ‘Blind Explorer’ projesine verildi.

Bu yılın konsept kategorisi olan İstanbul için Hediyelik Eşya Kategorisi’nin profesyonel alanında Nazlı Cangönül ‘Kırtpostal’ projesiyle birinci oldu. ‘Bosphorus Ice’ projesiyle Barış Serim ikincilik ödülüne layık görüldü. Mebrure Oral ise ‘Time Bridge’ projesiyle üçüncülük ödülünü aldı. ‘Zoom-in’ projesiyle de Fatma Elif Ergür mansiyon ödülü kazandı.

İstanbul için Hediyelik Eşya Kategorisi’nin öğrenci alanında birinci, ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nden Adem Önalan’ın ‘Galata’ projesi oldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Yusufhan Doğan ‘Connect’ projesiyle ikinciliğe layık görüldü. Üçüncülüğü iki proje paylaştı; Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Gürkan Gürbey ‘İstanbul Cookie Cutter’ projesiyle ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Tarık Ali Sert de ‘Galata Bags’ projesiyle üçüncülük ödülünü kazandılar. Mansiyon ödülünü ise İstanbul Arel Üniversitesi’nden Merve Amuk, Emre Palaz, Dilara Yıldızhan ve Hatice Kübra Toprak’ın ortak çalışması olan ‘Ahter’ projesi aldı.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/immib-endustriyel-tasarim-yarismalari-2013-sonuclandi_109917.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!