Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

jumpthegap® Roca Uluslararası Tasarım Yarışması

Roca’nın, bu yıl COVID-19 salgını süreci kapsamında özel bir versiyonunu düzenlediği uluslararası tasarım yarışması jumpthegap® ’e başvurular 23 Haziran tarihine kadar online olarak yapılabilecek.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

jumpthegap® Roca Uluslararası Tasarım Yarışması jumpthegap® Roca Uluslararası Tasarım Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 23 Haziran 2020
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 23 Temmuz 2020
DÜZENLEYEN

Roca

ANA SPONSORLAR

Barcelona Tasarım Merkezi (BCD)

WEB ADRESİ

www.jumpthegap.net

+ Ajandama Ekle

Roca, uluslararası tasarım yarışması jumpthegap®’in bu yıl özel bir versiyonunu sunuyor. Tüm dünyadan tasarımcılara açık olan jumpthegap® değişen ihtiyaç ve beklentilere yönelik yaratıcı fikirleri olan tasarımcıları ortak senaryolar oluşturacakları bir platform kurmaya davet ediyor. Bu yıl temasını pandemi süreci ve sonrasına göre yaratılacak senaryolara uyarlayan yarışmaya katılacak olanlar, daha iyi bir gelecek için toplumun yeni ihtiyaçlarına yanıt verecek fikir ve tasarımlarını paylaşacaklar.

 

 

Roca Group Marka İletişim Direktörü Xavier Torras, yarışmayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Kişisel hijyen, temizlik ve dezenfeksiyon ile ilgili yeni ihtiyaçlarımızı belirleyen yeni bir senaryo, ‘yeni bir normal’ ile karşı karşıyayız. İnsanların güvenli bir ortamda hareket etme ve hem evde hem de kamusal alanda güvenli ürünler kullanma beklentisi ve ihtiyacı bu yeni süreçte hayati öneme sahip olacak. Bu süreç elbette evlerimizdeki banyolar ile sınırlı olmayacak, diğer alanlara da yayılacak. Bu nedenle Roca bu yarışma kapsamını  sadece banyo alanı ile sınırlı tutmadı."

Barcelona Tasarım Merkezi (BCD) işbirliği ile bugüne dek 8 kez düzenlenen jumpthegap®, 150 ülkeden 25 binden fazla katılımcı ile uluslararası mimarlık ve tasarım öğrencileri ve profesyonellere yenilikçi çözümler üreterek yeteneklerini sergilemek için bir platform sunuyor. Yarışmaya kayıtlar resmi web sitesi www.jumpthegap.net üzerinden, 23 Haziran 2020 tarihine kadar yapılabilecek. Kazanan 5 proje 23 Temmuz 2020’de açıklanacak. Yarışmada seçilen 5 projenin her birine 1000 Euro, toplamda 5.000 Euro ödül verilecek.

Jüri üyeleri:

Odile Hainaut - Claire Pijoulat (WantedDesign kurucuları, ABD), Carl Hensman (Bill & Melinda Gates Vakfı Su, Sanitasyon ve Hijyen Programı Kıdemli Yöneticisi, ABD), Deborah Seward (Birleşmiş Milletler Bölgesel Enformasyon Merkezi Direktörü, Belçika), Luciano Kruk (Luciano Kruk Studio kurucusu, Arjantin), Xavier Torras (Roca Group Marka İletişim Direktörü, İspanya), Isabel Roig (BCD üst kademe yöneticilerinden, İspanya), Jordi Corral (Roca Global İnovasyon Proje Müdür, İspanya), Ernest Hernandez (Roca Tasarım Merkezi Direktörü, İspanya)

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/jumpthegap-roca-uluslararasi-tasarim-yarismasi_180385.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!