• Zonguldak'ta 2 Kaçak Maden Ocağı İmha Edildi
• Atış Yapı Konkordato İlan Etti
• Restorasyonu Tamamlanan 1600 Yıllık Manastır Turizme Açıldı
• KONUTDER’den Yüksek Arsa Maliyetlerine Yeni Model Önerisi
• Eber Gölü'nün Derinliği 50 Santimetreye Düştü
• Torba Yasayla Rantın Önü Açılacak
• Emlak İlan Ücretlerine Düzenleme Geliyor
• ICOMOS Türkiye'den Selimiye Camii Restorasyonu Değerlendirmesi
• Samsung WindFree™ Klima ile Rüzgârsız Serinlik
• Darhan'dan UL Listeli ve FM Onaylı Sismik Sınırlama Sistemleri
• Günsan Kaçak Akım Koruma Anahtarı
• VitrA’dan Güçlü ve Sessiz Klozet: QuantumFlush
• Creavit’ten Geçmişin İzlerini Geleceğe Dönüştüren Savior Serisi
• DYO 2025 Yılına Özel Yeni Renk Paletiyle Mekanlarda Fark Yaratıyor
• Seranit’in, Kaydırmaz Yüzeyli Ürünleriyle Konforlu Havuz Deneyimi
• Elazığ Kovancılar İlçesi Hayvan Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• Hatay İli Antakya İlçesi Spor Merkezi Yapım İşi
• Kapalı Spor Salonu Yapılması İşi
• Erzurum İli Çat İlçesi Oyuklu Mahallesi 143 Adet Konut,...
• Samsun Terme İlçesi 7 Adet Okulun Muhtelif Onarımları İşi
• İpekyolu İlçesi Kevenli Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Tesisi...
• Mavi Güneş Enerji Santrali (GES) Yapım İşi
• Bala Hatun Yurdu Sosyal Tesis Binasının Güçlendirme Onarımlarının...
• Ankara İli Kahramankazan İlçesi İmrendi Mahallesi 809 Adet...
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde geçen yıl yaklaşık 5 Milyon TL’ye ihale edilen “Kayadan Oyma Gömme Patates Depo İnşaatı" içinden geçen... »
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından “Afyon'a deniz geliyor” sloganıyla ile tanıtılarak temeli atılan Demirçevre Göleti yarım kaldı. Harcanan... »
Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan nedeniyle iki araç toprak altında kaldı, 1 kişi hayatını kaybetti. »
Afyonkarahisar'da tarihi 1800'lü yılların sonuna dayanan Uzun Çarşı'da, yaklaşık 30 yıldır gündemde olan restorasyon için sona gelindi. »
Afyonkarahisar'da 1613 dekarlık jeotermal sera alanında üretilen domatesler, 14 ülkeye ihraç ediliyor. »
1960'lı yıllarda Anadolu'dan kaçırılan "ana tanrıça" Kibele'nin heykeli, yeni yapılan "Afyonkarahisar Müzesi"nde sergilenecek. »
Millet bahçelerine milyonlar akmaya devam ediyor. Afyonkarahisar'a yapılan yeni millet bahçesi için 110 milyon 444 bin lira harcanacak. »
Afyonkarahisar’da TOKİ tarafından 2011 yılında yaklaşık 20 milyon TL’ye ihale edilen Müze ve Kültür Merkezi Kompleksi inşaatı 11 yıldır... »
Afyonkarahisar’da inşası 11 yıldır devam eden ‘Müze ve Kültür Merkezi Kompleksi’ne bugüne kadar harcanan para miktarı 120 milyon lira oldu. »
Haberler » Gündem