• ÇEVKO Vakfı Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri
• İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2023 Başvuru Tarihleri Uzatıldı
• 2. GYODER İAV Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması
• Teoman Öztürk Mekân Öyküleri Yarışması-4
• MimED2023 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri 11. Kez Öğrencilerle Buluşuyor
• Kahramanmaraş Kılavuzlu Su Sporları Tesis Binasının Bakım Onarım
• Hatay Geometrik Kavşak Düzenleme Yapım İşi İhale Sonucu
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Mantolama İşi İhalesi
• Osmaniye MOBESE Kameraları ve Altyapı Bakım Onarım İhale Sonucu
• Uşak Merkez 500 Kişilik Kapalı Yüzme Havuzu Onarımı İşi İhalesi
• Ali Çetinkaya Gar Sahasında Bulunan Muhtelif Binaların Bakım...
• Malatya Asfalt Plenti Çevre Aydınlatması ve Elektrik Tesisatı İhalesi
• Şanlıurfa İli Siverek İlçesi Anaokulları Bakım ve Onarım...
Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun talebi üzerine harekete geçen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, uzunyol (YHT ve... »
İzmirli yurttaşlar, akaryakıt zamları nedeniyle motorlu taşıt yerine bisikleti tercih etmek zorunda kaldı. 2022 yılının zamlarla geçen ocak,... »
İtalya’da sokağa çıkma yasağı kapsamında açık havada bisiklet sürmek yasaklandı. İspanya’da da alarm durumundaki bölgelerde bisiklete izin... »
Avrupa Hareketlilik Haftası, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için belediyelerin kalıcı tedbirler almasını teşvik etmek amacıyla her yıl... »
Bir şehir, bisiklet sürücüsü bir çocuğun gözünden neye benzer? Amsterdam’da, şehrin en yeni “çocuk bisiklet elçisi” olan Lotta Crok ile... »
Güney İtalya şehri Bari’de yaşayanları bisiklet ile ulaşıma teşvik etmek için yapılacak ödeme uygulaması ile toplum sağlığı gözetilirken,... »
WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler tarafından düzenlenen 6. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’nun ikinci gününde, Türkiye’de çevre dostu... »
Kırşehir Belediye Başkanı sosyal medyadan paylaştığı mesajla tüm belediye çalışanlarının bisiklet kullanacağını duyurdu. »
Uluslararası ulaşım şebekesi Uber, elektrikli bisiklet uygulaması JUMP Bikes ile bisiklet kiralamaya başlayacak. »
Haberler » Gündem