• İzmir'de Su İhtiyacının Yüzde 95'inin Karşılandığı Yer Altı...
• Eski Foça Küçük Deniz Meydan Tasarım Projesi
• 97 Kişinin Öldüğü Sitede Tadilat Yapıldığı Ortaya Çıktı
• Ordu’da Hafriyat Alanına Çöp ve Atık Dökülüyor
• AYM'ye 'Zeytin-Maden Yasası' Başvurusu
• TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu Seçildi
• Üniversite Hastanesinin Yakınına JES Sondajı
• Çorlu Deresi'ne Evsel Atıkların Arıtılmadan Verildiği Tespit Edildi
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
25 Hektar’ın altında hazırladığı projelerine ÇED gerekli değildir kararı alan firma, beşinci maden ocağını açmaya hazırlanıyor. »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Dursunbey’de ormanlık alan içerisinde yer alan altın-gümüş madeni işletmesi için ÇED’e gerek görmedi. »
Aydın Kuşadası’nın biyolojik çeşitlilik açısından en zengin alanlarından biri olan Tüllüoğlu Dağı bölgesindeki taş ocağının genişletme talebine... »
Antalya Kaş’ta ormanlık alana kurulması planlanan mermer ocağı için ÇED gerekli değildir kararı verildi. Maden ocağında saatte 28 kilogram... »
Sel felaketiyle anılan Karadeniz’de belediyelerin denize dolgu yapma ısrarı bitmiyor. Son olarak Rize Belediyesi’nin 23 hektarlık alanda... »
Sakarya’nın Karasu ilçesine bağlı Hürriyet köyü sakinleri, mera alanlarına yapılmak istenen taşocağına karşı yıllardır sürdürdükleri mücadeleyi... »
TOKİ’nin iştiraki Emlak Konut’un Zekeriyaköy’de yapacağı 161 konut ve 87 villa projesi ile Kâğıthane’de özel bir şirketin gerçekleştireceği... »
Yerleşim yerine 470 metre uzaklıktaki, saatte 15 kilogram toz çıkmasına neden olacak kalker ocağı için ÇED gerekli değildir kararı verildi. »
Manisa’nın Salihli İlçesi’nin Hacıbektaşlı Köyü’nde kurulmak istenen Jeotermal Enerji Santrali için verilen “ÇED Gerekli Değildir” kararı... »
Haberler » Gündem