• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ulukışla’daki Maden Köyünün içme suyuna arsenik karıştığını gösteren raporlara, ‘Zarar belli değil’ diyen bilirkişi heyetine rağmen madencilik... »
TÜM İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, aynı zamanda Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kaydı... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından haksız kazancı önlemek amacıyla İmar Kanunu’nda değişiklik öngören yeni tasarı ile maliklerin talebi... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümün ardından kırsal alanda yapılacak dönüşüm projelerinde köylülere de kira yardımı yapacak.... »
Bodrum’da, Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu başkanlığında toplanan 30 sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, Gökova’nın cennet koylarından,... »
Eymir Gölü’ne 150 metre mesafede, ‘Özel Çevre Koruma Bölgesi’ olarak belirlenen ve resmi kayıtta ‘ağaçlandırılacak alan’ olarak geçen araziye... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enda Enerji Holding’in Alaçatı’da kuracağı rüzgar santrali için imar planını değiştirdi. »
‘Torba yasa’ taslağı ile kentsel dönüşüm alanlarında imar hakları menkul değere dönüştürülerek ‘imar borsası’nda şirketlerce alınıp satılabilecek.... »
İzmir İl Özel İdaresi’nin kapatılmasından sonra valilik tarafından hazineye devredilen taşınmazlar arasında yer alan Çınarlı Hizmet Binası’nın... »
Haberler » Gündem