• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çelik Palas Bursa Oteli taşınmazının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 39 milyon 225 bin dolarla Regina Termal Otelcilik ve... »
Türkiye'nin hedeflerine ulaşabilmesi için en az 50 bin yerli patent başvurusu yapılması gerektiğini söyleyen TPE Başkanı Asan, "Türkiye... »
Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği, sektörde belli bir standardın belgelenmesi ve güvence sağlanması için Isıtma Soğutma Klima Araştırma... »
İnovasyon kavramının Ar-Ge ve Ür-Ge departmanlarına sığdırılamayacak kadar önemli ve anahtar bir kavram olduğunu ifade eden Vefa Yönetim... »
Global gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN ile ortak olan Doğuş Grubu, gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı, sektörü şeffaflaştırmayı... »
Geçen yıl ihracatın yüzde 62,6'sı, ithalatın ise yüzde 38,5'i KOBİ'ler tarafından gerçekleştirildi. Ar-Ge harcamalarının yüzde 16,6'sı KOBİ'ler... »
Bakır alaşımlı borular ile gaz yakıtların taşınmasında kullanılan borularda Türk Standardları Enstitüsünün (TSE) standartları uygulanacak. »
Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye'yle ilgili yıllık 4. madde raporunda Türk ekonomisinin genel durumu ve ekonomideki kırılganlıklarla... »
Dünyada 100 milyar dolara ulaşan üretim değeri ve istihdam olanakları ile süs bitkileri sektörü, bitkisel üretim sektörleri arasında önemli... »
Haberler » Gayrimenkul