• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Yıkık bir kasabayı andıran Fikirtepe’de 3 yıldır ilerleyemeyen kentsel dönüşüm, planların onaylanmasıyla tekrar başlıyor. Bakan Bayraktar... »
Prof. Dr. Gürsel Öngören, Fikirtepe bölgesi için hazırlanan planların onaylanmasının ardından bölgenin ‘kurtulduğunu’ söyledi. Öngören,... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe planlarını açıkladı. Emsal net olarak belirtilmese de, daha önce verilen 4.14 rafa kaldırıldı. Bölgedeki... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 21. yüzyılın şehircilik anlayışına göre tasarlanan Fikirtepe Planları'nın onaylandığını bildirdi. »
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 yıllık çalışmanın ardından, aralarında irtibat bulunan 3 suç örgütüne operasyon... »
4.14 emsal verilmesine rağmen dönüşümü yılan hikâyesine dönen Fikirtepe, boş sokakları ve yıkılmış evleriyle adeta hayalet kentleri andırıyor.... »
Fikirtepe’de proje geliştiren Vartaş Yapı, dönüşüm yasası kapsamına alınan bölgede 750 kişiyi taşırken, ayda 550 bin lira kira ödüyor. Şirketin... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının afet alanı ilan ettiği Fikirtepe’de tüm projeler durduruldu. Gerek inşaat firmaları, gerekse bölge sakinleri... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 2.5 yıldır gündemde olan Fikirtepe’deki projeleri durdurması çok sayıda soru işaretini beraberinde getirdi.... »
Haberler » Gündem