• Latmos Dağları’na Yeni Feldspat Ocağı için ÇED Süreci Başlatıldı
• “Ormanları Yakan Özelleştirmeden Hesap Sorun”
• 200 Yıllık Köprü Yıkılma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
• Heyelan Sonrası Kapanan Sokakta 9 Aydır Çalışma Yok
• Edirne Sarayı'nın Yüzde 50’si İhya Edildi
• Kayabükü Halkından Madene “ÇED Gerekli Değildir” Kararına Dava
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Gümüşhane sınırlarında bulunan, Gümüşhaneliler ve Trabzonluların ortak kullanımında olan Taşköprü Yaylası’ndaki bölgeye önce kaçak bina... »
Kamuoyunda “imar affı” olarak bilinen imar barışının, UNESCO’nun dünya mirası listesinde olan İstanbul’un tarihi yarımadasının yaklaşık... »
İmar barışı başvuruları 31 Ekim tarihi itibariyle sona eriyor. E-devlet ve Bakanlık birimlerine başvurularda dikkat edilmesi gerekenler... »
Bursalılar M.Ö. 7'nci yüzyıla ait Myrleia antik kenti üzerine AVM yapmak isteyen Özdilek’i boykot edeceklerini duyurdu. »
Kaçak yapıların yasallaşmasına olanak sağlayan ‘imar affı’ fırsatçılara rant kapısı oldu. Yayla ve meralarda herhangi bir barakanın fotoğrafı... »
Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için ‘İmar Barışı’ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi’nden... »
Rize’de dere yatağındaki 7 katlı bina için yıkım kararı verildi. Ancak Fırtına Vadisi’nde kaçak otel inşaatı yükseliyor. Avukat İsrahim... »
Rize'nin Muradiye beldesinde, 2 Ağustos'ta meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen ve sahibinin "İmar Barışı"ndan... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "Başvuru sayısı 5 milyon 160 bine ulaştı. 2 milyar 800 milyon civarında da para toplandı" »
Haberler » Gündem