• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin, TRT Arı ve Orkut Stüdyoları mücadelesi zaferle sonuçlandı. »
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanına çevrildi. CHP’li ve İYİ Partili Meclis üyeleri karara şerh koydu. »
Zeytinburnu’nda mahkemelerin iki kez imar planı değişikliğini iptal ettiği sorunlu binanın dosyası, bir kez daha İBB Meclisi’nin gündeminde.... »
Bilirkişi, Asyaport Limanı’nın 54 bin metrekarelik deniz dolgusuyla genişletilmek istenmesinde kamu yararı bulmadı; imar planlarının şehircilik... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planını onayladı. »
TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, "Kanal Ankara Projesi" ile lüks konut projelerinin önünü açan imar planlarının iptal edildiğini açıkladı. »
Ataşehir’de 9 bin 846 metrekarelik araziye 20 katlı binaların dikilmesinin önünü açan plan değişikliğinin iptalinden 4 yıl sonra yeni imar... »
Söğütlüçeşme’yi AVM’ye çevirecek imar planlarının yürütmesinin durdurulması sonrası Bakanlık karara itiraz etti. Üst mahkeme proje için... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kadıköy Söğütlüçeşme'yi alışveriş merkezi gibi bir gara dönüştürecek imar planlarının yürütmesi durduruldu. »
Haberler » Gündem