• Orman Kütüphanesi Valilik Talimatıyla Yıkıldı
• Ardanuç’ta Yıkım Riski Olan Okul Duvarı Hâlâ Onarılmadı
• Ağustos Ayında 143 Bin Konut Satıldı
• Enerjiyi Verimli Kullanan Binalara Ödül Verildi
• Acısu'da 'Konteyner Ev' İşgali
• Yapı Müteahhitliği ve Şantiye Şefliği Mevzuatları Değişti
• Bitlis'te Tarihi-Sivil Mimari için de Restorasyon Çalışması Başlatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay “Kara kalıptan endüstriyel kalıba geçişin en büyük sebebi hız ve güvenlik” dedi. »
İskele kalıp sektörü firması olan Oğuzhan İskele, büyüyen iş hacmi ve sürekli artan talepler üzerine yeni yatırımı olan fabrikası ile üretim... »
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan Crescent City projesinin tercihi Doka kalıpları oldu. Bakü limanında hilal şeklinde olacak ve şehrin... »
İşçi güvenliğini ön planda tutarak kalıp yapabilen öğrenciler, Doka’da kariyer fırsatı yakalıyor. Doka, İTÜ Kariyer Günleri’ne katılarak... »
DOKA Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay: Pahalı bir proje ofisiyiz aslında; İstanbul’da, çok tecrübeli inşaat mühendislerinden oluşan 12... »
Uluslararası kurallara ve yeni çıkan tebliğin şartlarına uygun olarak üretilmiş inşaat iskelesi ve kalıp sistemlerinin sergilendiği İskele... »
Kartal'da 16 katlı inşaatın iskelesinin çökmesi sonucu 3 işçinin ölümüyle ilgili davanın görülmesine başlandı. Olayda aynı inşaatta çalıştığı... »
Dış cephe iş iskelelerine dair 1 Temmuz 2015’te yürürlüğe girecek olan inşaat tebliğinden önce firmalar, iş güvenliği ekipmanlarına dair... »
Doka Genel Müdürü Ender Özatay, Taksim’de çöken iskeleyle ilgili, “İskele dizaynlarında 3 unsura dikkat edilmeli. Bunlar; rüzgar yükü, iskele... »
Haberler » Gündem