Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Doka'dan Öğrencilere Kariyer Fırsatı

İşçi güvenliğini ön planda tutarak kalıp yapabilen öğrenciler, Doka’da kariyer fırsatı yakalıyor. Doka, İTÜ Kariyer Günleri’ne katılarak inşaat mühendisliği öğrencilerinden işçiler için güvenli kalıp yapmalarını istedi.

yapi.com.tr
Doka'dan Öğrencilere Kariyer Fırsatı

Doka Kalıp, 23-25 Şubat tarihleri arasında İTÜ Kariyer Merkezi’nin 35 öğrenci kulübü ile organize ettiği İTÜ Kariyer Zirvesi 2015’e katıldı. Hızı ve güvenirliği ile ön plana çıkan kalıp firması Doka, inşaat mühendisi öğrencileriyle case study gerçekleştirdi. Öğrencilere örnek projeler veren Doka, bu projelere uygun güvenlikli kalıp uygulamalarını istedi. İşçi güvenliğini ön planda tutarak kalıp yapabilen öğrenciler, Doka’da kariyer fırsatı yakaladı. Önce staja alınacak öğrencilerden başarılı olanlar ise Doka’da çalışmaya başlayacak.

“Hedef, inşaat kazaları olmayan bir Türkiye”

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaatlarda iş ve işçi güvenliğinin önemine değinerek, “İnşaatlarda güvenlik birincil amacımız olmalı. İnsan yaşamından daha önemli hiçbir şey yok. Bu yüzden inşaat projelerinde geleceğin söz sahiplerini şimdiden bilinçlendirmek istedik. Amacımız inşaat kazalarının olmadığı bir Türkiye” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dokadan-ogrencilere-kariyer-firsati_128952.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!