• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
İzmir’de yıkım kararı alınan ve çürük raporu kamuoyuna açıklanmayan Atakent Anadolu Lisesi için tartışmalar devam ederken, İzmir Valiliği... »
Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Buca'daki deprem sonrası ciddi uyarılarda bulundu: “Karşıyaka-Çiğli tetikte... »
İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 20 binada çatlaklar oluştu. »
İzmir, iki proje ile C40 “ReinventingCities (Şehirleri Yeniden Keşfetmek)” küresel çağrısının üçüncüsüne katılan dünyanın önde gelen 12... »
Arup tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi için hazırlanan Konak-Kemeraltı ve Çevresi Aydınlatma Masterplanı, Uluslararası Şehir Aydınlatma... »
İzmir'in Bornova ilçesinde Yeşilova Höyüğü'ne bağlı yürütülen Yassıtepe kazılarında Miken uygarlığına ait olduğu değerlendirilen 3 bin 400... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'de 30 Ekim 2020'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından inşa edilen 1404... »
İzmir’de 2 yıl önce meydana gelen deprem sonrası hasar aldığı gerekçesiyle kapatılan ve yıkılan 3 okul, aradan geçen 2 yıla rağmen yenilenip... »
İzmir depreminde evleri yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından inşa edilen 5 bin 61 konuttan 2 bin 245'i tamamlandı. »
Haberler » Gündem