• İzmir'de Su İhtiyacının Yüzde 95'inin Karşılandığı Yer Altı...
• Eski Foça Küçük Deniz Meydan Tasarım Projesi
• 97 Kişinin Öldüğü Sitede Tadilat Yapıldığı Ortaya Çıktı
• Ordu’da Hafriyat Alanına Çöp ve Atık Dökülüyor
• AYM'ye 'Zeytin-Maden Yasası' Başvurusu
• TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu Seçildi
• Üniversite Hastanesinin Yakınına JES Sondajı
• Çorlu Deresi'ne Evsel Atıkların Arıtılmadan Verildiği Tespit Edildi
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Aydın’ın Beyköy ve Kuyucular mahallelerinde Jeotermal Santrali (JES) kurmak için çalışma yapan şirketin ÇED süreci tamamlamadan başlattığı... »
Çevre katliamına yol açan jeotermal enerji santralleri (JES) için Muğla’da 32 saha ilana çıkarıldı. »
Muğla’nın Marmaris ve Fethiye ilçelerinde jeotermal enerji kaynak arama faaliyeti için ÇED süreci başlatıldı. Muğla Milletvekilli Süleyman... »
Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız yaptıkları ortak açıklamada Türkiye’deki JES’lerin yüzde 58’inin... »
Manisa’nın Salihli İlçesi’nin Hacıbektaşlı Köyü’nde kurulmak istenen Jeotermal Enerji Santrali için verilen “ÇED Gerekli Değildir” kararı... »
Balıkesir Sülüklüçeşme köyünde yapılması planlanan JES için bilirkişi incelemesi yapıldı. Daha önce yürütmeyi durdurma taleplerinin reddedildiğini... »
Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın ve çevre illerdeki JES’lerin vermiş olduğu tahribatla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın... »
Manisa’nın Salihli İlçesi’nin Hacıbektaşlı Köyü’nde kurulmak istenen Jeotermal Enerji Santrali için verilen “ÇED Gerekli Değildir” kararına... »
Aydın'ın Efeler ilçesinde jeotermal enerji santraline (JES) karşı direnen köylülere, "sosyal mesafe kurallarına uymama" gerekçesi ile kesilen... »
Haberler » Gündem