• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• “Şirketlere Fiilen Kirletme Hakkı Tanınmış Oldu”
• Rönesans Rezidans'ın Bilirkişi Raporu Dosyaya Eklendi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Aydın’ın 19 tane jeotermal santrali bulunan Germencik ilçesinde 9 tane jeotermal santrali ve 100’e yakın sondaj kuyusu bulunan şirket, yeni... »
Türkiye’de birçok ilde olduğu gibi tarım arazilerini olumsuz yönde etkiyen JES için Manisa’da mücadelelerini sürdüren Sarıgöl ile Alaşehir... »
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Kızılcaköy Mahallesi’nde Jeotermal Enerji Santrali uygulamasına karşı direnen vatandaşlara destek... »
Tarım arazilerini ve üzüm bağlarını olumsuz yönde etkileyen JES'leri ilçeye sokmamak için direnen Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki çiftçiler,... »
Seferihisar ve Menderes ilçesi sınırları içerisinde yer alan Orhanlı köyünde, yapılması planlanan JES için verilen “ÇED Gerekli Değildir”... »
Aydın’ın Germencik ilçesinde yapılması planlanan Efe-9 isimli Jeotermal Enerji Santrali (JES) ile ilgili 'ÇED olumlu' kararı mahkemece iptal edildi. »
CHP Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu’nun hazırladığı raporda, JES’lerin yüzde 61'inin tarım arazilerine kurulduğu ve tarımsal üretimi... »
Aydın’da Efeler, Germencik ve Kuyucak ilçelerinde yapılması planlanan JES’lere karşı verilen ÇED Olumlu kararlarına karşı açılan iptal davaları... »
İzmir'in Karabağlar ilçesinde jeotermal enerji santrali (JES) kuyusu açılması yönündeki projeye karşı köylülerin açtığı dava, iptal kararıyla... »
Haberler » Gündem