• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Adana'da 10’u öğrenci 12 kişinin öldüğü, çok sayıda öğrencinin yaralandığı yurt yangınıyla ilgili, 7 kişi hakkında "taksirle ölüme ve yaralanmaya... »
Ulusoy Holding tarafından otele dönüştürülen Karaköy’deki 140 yıllık tarihi Sümerbank binasına kaçak çatı katı yapıldı. Koruma Kurulu, onaylı... »
Urfa'nın tarihi Haşimiye Meydanı'nda bulunan ve kafe olarak işletmeye verilen işyeri, tarihi yapının üzerine çıktığı inşaatın yıkılması... »
Kanlıca kıyısında bulunan ve 1898’de inşa edilen tescilli kültür varlığı Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat çıkıldığı tespit edildi. »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için,... »
Antalya’nın cennet köşelerinden biri olan Kaş Çukurbağ Yarımadası’nda kaçak bir otelin inşaatı, herkesin gözleri önünde sürdürüldü. Kaş... »
İstanbul Kanlıca’daki tarihi yalıya kaçak kat çıktığı için geçtiğimiz günlerde eşi Ebru Gündeş ile birlikte savcılığa ifade veren Rıza Sarraf’ın... »
Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Sami Yılmaztürk, Karaköy’deki Mimarlar Odası’nın restoranının yıkılacağı iddialarına “Ortada kaçak... »
Azeri asıllı İranlı işadamı Reza Zarrab ile eşi Ebru Gündeş’e ait Kanlıca’daki yalılar, kaçak kat ve aradaki asansör yıkılarak eski haline... »
Haberler » Gündem