• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İstanbul'da Marmaray'a kardeş geliyor. İncirli-Söğütlüçeşme arasında yapılacak 28 km'lik metro hattı, Boğaz'ın altından geçerek iki kıtayı... »
Kapatıldığı 1993 yılından bu yana ‘kültür merkezi’ olması için mücadele verilen Hasanpaşa Gazhanesi sonunda restore ediliyor. Projenin müellifi... »
Üçüncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın ölümüne kadar (1986) yaşadığı Kadıköy’deki tarihi ev yıkılıyor. Binanın yerine rezidans yapılacağı iddia... »
Selimoğlu Grup, emlak editörleriyle bir araya geldi. Toplantıda Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Fikirtepe'deki kentsel... »
Kadıköy’de yıkılacak bir binanın bahçesindeki 2 çam ağacı kesildi. Sokak sakinlerinin karşı çıkmasıyla durdurulan kesimde zarar verilen... »
İstanbul'da öğleden sonra aniden bastıran sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü, araçlar su içinde kaldı. Kadıköy'de bir turistin... »
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bağdat Caddesi’nin betona doyduğunu söyleyip büyük bir yeşil alana dönüştürüleceğini açıkladığı 22 dönümlük... »
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ağaç kıyımına sahne oldu. Üstelik sorun bununla da bitmiyor. Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği’nde... »
İstanbul'da etkili olan yağışlarda taşkınlarla gündeme gelen Kurbağalıdere'de ıslah çalışmaları devam ediyor. Kadıköy-Ataşehir sınırından... »
Haberler » Gündem