• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, ham çelik üretim kapasitesinin 1,8 milyon tondan 3,4 milyon tona... »
Karabük Demir Çelik Fabrikaları, Filyos bölgesine 6 milyon ton kapasiteli yeni fabrika kuracak. »
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, devasa yatırımların yanında geçen yıl 100 milyon 98 bin 631... »
KARDEMİR ve Çelik-İş Sendikası arasında sürdürülen 11. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. KARDEMİR Genel Müdürü Demirel,... »
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, vagon ve uzun ömürlü ray üretimi için altyapı çalışmalarına başladıklarını... »
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "50 MW'lik Gaz Yakıtlı Enerji Santrali yapımı tamamlandığında... »
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ'de (KARDEMİR) 5 aydır devam etmekte olan 10. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı; resmi... »
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş'de (KARDEMİR), toz halindeki demir cevherini yüksek fırınlarda kullanıma uygun hale getiren sinter... »
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları(KARDEMİR) A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel, ''Demir Çelik Enstitüsü ve Araştırma Geliştirme Merkezi sayesinde... »
Haberler » Gündem