• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan kaçak tespit ve yıkım çalışmalarında Bodrum’dan sonra sıra İstanbul’a geldi. Boğaz’daki... »
Anayasa Mahkemesi, Kıyı Kanunu'nun bazı yerlerde uygulanmamasını öngören maddenin iptaline karar verdi. Bu yerler arasında Cumhurbaşkanlığı... »
TMMOB Şehir Plancıları Odası, 6 Temmuz günü Resmi Gazetede yürürlüğe giren “Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği” ile ilgili bir basın... »
Atıl bir yatırıma dönüşen Kuzey Ege Çandarlı Limanı, Kıyı Kanunu’na eklenen geçici bir madde kapsamında yapı ve yapılaşmaya dair sınırlayıcı... »
İzmir'in Urla ilçesi Balıklıova Mahallesi'nde, belediyeye ait 194 parsel taşınmazda yer alan ve kıyıyı işgal eden kaçak yapıların tahliye... »
Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan Aquapark için yerel mahkemenin yürütmeyi durdurma kararını... »
TMMOB Mimarlar Odası, Ordu'nun Altınordu ilçesi sahil şeridinde rekreasyon alanı üzerinde inşa edilen otel projesiyle ilgili olarak yetkili... »
Belediye, kaçak olduğu için yıkmayı kararlaştırdığı Menekşe'deki balıkçılar çarşısına kaçak çözüm buldu. Yeni çarşının, ada, pafta ve parseli... »
Haliç kıyısındaki yeşil alana Süleyman Subaşı Cami ihya edilecek. Mimarlar, caminin özgün yerine inşa edilmemesini eleştirirken, ihya çalışmalarının... »
Haberler » Gündem