• Batman Belediyesi Kanalizasyon Atıklarını Gübreye Dönüştürüyor
• Adana’da Apartman Merdivenleri Çöktü, 10 Kişi Mahsur Kaldı
• “Tasarım Gücümüzü Katma Değerli İhracatın Kaldıracı Durumuna...
• Baraj Yakınındaki Altın Madenine Onay Verildi
• Bilim Yok Sayıldı, Kamu Kaynakları Denize Gömüldü
• Bien’den Pruva Lavabo Armatürü
• Soft Mat Yüzey ile İç Mekânlarda Pürüzsüz Mat Dokunuş
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• Bi'Boya Comfort Süper Elastik
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Almanya’da geliri düşük olanların, tek başına çocuk yetiştirenlerin, işsizlerin ve göçmenlerin kiralık ev bulma şansı son derece düşük.... »
İstanbul, bir önceki aya göre metrekare başına yüzde 1,76 değer artışıyla, bu yılın ekim ayında konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu. »
Keten İnşaat AŞ, 2012 Avrupa İş Ödülleri 'European Business Awards'da (EBA) kazanmış olduğu başarıyı, şimdi de Avrupa’nın en saygın ödülleri... »
Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş'tan maketten konut satışına sınırlama getiren yeni tüketici kanuna destek geldi. »
Mapic için geri sayım başlarken, Türkiye’nin fuarda gerçekleştireceği oturumlar da belli oldu. Alkaş’ın 2006 yılından bu yana Türkiye temsilciliğini... »
İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı, Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Yetkiner, faiz arttığı zaman... »
K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından yapılan Trendist Ataşehir, farklı büyüklükteki daireleri ile yaklaşık 2 bin 500 kişiye ev... »
TOKİ'nin Ankara Mamak'ta dar gelirli vatandaşlar için inşa edip 35 bin liradan satışa çıkardığı 448 konuta yoğun talep geldi. 180 ay vadeyle... »
ING Bank tarafından Avrupa’nın 12 ülkesinde yaptırılan konut fiyatları ve mortgage kredileri araştırması sonuçlandı. Araştırma, Türkiye’de... »
Haberler » Dünyadan