• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Mersin'in Anamur İlçesi'nde 2012 yılında UNESCO Dünya Mirası geçici listesine giren bin 500 yıllık Mamure Kalesi'nin girişindeki savunma topu çalındı. »
Akkuyu’ya yapılması planlanan Nükleer Güç Santralı ısrarı sürerken, nükleersiz bir dünya için Yıldız ve Danış yarın Validebağ’dan Akkuyu’ya... »
Akkuyu NGS projesini onaylayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na resmen başvuran TMMOB, ÇED Olumlu kararının iptalini ve firma ile kamu görevlileri... »
Greenpeace, Mersin'in Gülnar İlçesi Büyükeceli Mahallesi'nde yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Santrali'ninn 3 Aralık tarihinde onaylanan... »
Mersin’e kurulması planlanan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye’ye ziyarette bulunduğu gün Akkuyu Nükleer Santralı için verilen... »
TMMOB, TTB ve TBB’nin ÇED Yönetmeliğinin Geçici 1’inci maddesinin iptali istemiyle açtığı dava lehte sonuçlanırsa, Akkuyu Nükleer Santralının... »
Mersin'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Karadiken Mahallesi'nde taş ocağında dinamit patlatılması nedeniyle çevresindeki 50 evde çatlak oluştu. »
Bakanlar Kurulu, Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Yönetmeliği’nde değişiklik yaparak, nükleer santral tesislerini “özel güvenlik... »
Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan Aquapark için yerel mahkemenin yürütmeyi durdurma kararını... »
Haberler » "Şaka Gibi"