• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Atatürk Havalimanı’ndaki inşaat ‘kaçak’ çıktı. İhalesi 2 milyar lirayı aşan inşaatın ruhsatı yokmuş. »
Atatürk Havalimanı ile birlikte sahra hastanesinin kurulacağı Sancaktepe’deki alan tartışma yarattı. İTO ile Mimarlar Odası’na göre Sancaktepe’deki... »
TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, 14-15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleştirdiği genel kurul süreciyle, 2020-2022 yılları arasında... »
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nin Yönetim Kurulu adaylarından Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar’ın Açık Mavi Liste ekibi, “Gelin... »
TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından 21’incisi düzenlenen Ajanda Fotoğraf Yarışması’nın teması “Yeninin İzleri”. Yarışmaya... »
TMMOB’nin hazırladığı Kanal İstanbul raporunda, yaşamsal bir yıkım ve felaket projesi olarak nitelenen "çılgın proje" için deprem uyarısı... »
Kartal'da yaşanan facia ile ilgili TMMOB kurumları basın açıklamalarını yayınlayarak, gerekli önlemlerin aciliyetle alınmasının önemine... »
TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen Etkinlik Noktası 2: Menekşe Kibrit... »
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından, Dünya Mimarlık Günü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen XII. İstanbul Uluslararası... »
Haberler » Gündem