• İnşaat Sektörü 2025 Yılının İlk Yarısında Dayanıklılığını Sürdürüyor
• Millet Bahçesi Yapılacak Alana 4 Yıldır Çivi Çakılmadı
• Bursa'da Orman Yangınları 3'üncü Gününde
• Diyarbakır Cezaevi’nde Restorasyonun İlk Etabı Tamamlanıyor
• Zonguldak'ta 4 Kaçak Ocak İmha Edildi
• Çeşme Projesi’ne Bir Kez Daha “Dur” Denildi
• OGM Bütçesindeki Tasarruf Ormanları Kül Etti
• Müjde Olarak Açıklanan Konut Sisteminin Aylık Taksiti 133 Bin Lira
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Kültürel miras alanlarının korunmasını misyon edinmiş, kar amacı gütmeyen üç kişilik bir ekibin ortak çalışması olan Haydarpaşa Station... »
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin 100 milyar doları aşabileceğini... »
Her ne kadar trafiğin yer altına alınmasının doğuracağı sakıncalar da dillendirilse de, Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi tartışmasında... »
Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi’yle ilgili bir ilginç proje de mimar Hakan Kıran’dan geldi. Kıran’a göre, meydanda panoramik manzarayı... »
Taksim Meydanı'nın yayalaştırılmasını ve trafiğin yeraltına alınmasını, Gezi Parkı'da ise yıkılmış olan Topçu Kışlası'nın yeniden inşasını... »
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Tasarısı'nın yasalaşması durumunda,... »
İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İSMD), Taksim yayalaştırma projesini 'son yıllarda kamuoyunun önüne oldu-bitti olarak getirilen en önemli... »
Yazılı bir açıklama yapan TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi, Taksim Meydanı, Taksim Gezi Parkı ve çevresinde yapılacak olan yenileme... »
İmza kampanyası başlatan Kent Hareketleri, mimar, peyzaj mimarları, şehir plancıları, ilgili üniversite ve bilim kurumları ve kentsel dönüşümle... »
Haberler » Söyleşi