• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Erzurum’da maket üzerinden daire satan, ruhsat alamayınca inşaatı yarım bırakarak 1500 vatandaşı mağdur ettiği ileri sürülen Karadayı Grup... »
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan’ın babasına ait inşaat şirketinin iflası istendi. Dünyanın en büyük müteahhitlik... »
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Sanayi Devrimi yaşamayan Türkiye'nin, bunun sonucu olarak demokrasi kültürünü oluşturamadığını... »
Azerbaycan'dan Avrupa'ya doğalgaz taşıyacak TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projede en büyük payı Türk müteahhitlik sektörünün aldığını söyledi. »
Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet... »
Türk müteahhitlerin yurtdışında üstlendikleri proje sayısı 1 yılda yarı yarıya düşerek 2015’te 179’a geriledi. »
Irak hükümeti ödeme yapılamayan müteahhitlere nakit yerine tahvil ödeyecek. »
Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu yurt dışı işlerde Türk işçi çalıştırmanın zorlaştığını, geçmişe... »
İstanbu’da ev sahibi olmak giderek zorlaşıyor. Dar ve orta gelirli vatandaş barınma ihtiyacına çözüm beklerken, müteahhitler ‘Bu arsa fiyatlarıyla... »
Haberler » Gayrimenkul