• Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Eski Bakanın Üniversitesine Verildi
• Beştepe’deki Ağaç Daha Kıymetli
• Şemdinli'ye İkinci Seyir Terası Yapılacak
• Mimarlıkta Güncel Konular Sempozyumu-I (MİGÜKON 2025)
• Topağacı’nda Dönüşüm Müteahhitlerin Yararına Yapılıyor
• Restorasyona Çimento Bulaştı!
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mecidiyeköy'deki likör fabrikası arazisine gökdelenlerin dikilmesi için hazırlanan planların mahkemede iptal... »
İstanbul 5. İdare Mahkemesi tarihi fabrika arazisinde inşaat oranının yüzde 65 arttırıldığına ve yeşil alanın kaldırıldığına dikkat çekerek... »
Şişli Likör Fabrikası arazisinde yükselen Quasar gökdelenlerinin dayanağı olan plan değişikliğinin iptali Danıştay tarafından onandı. Mimarlar... »
10 işçinin asansör faciasında can verdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'ın yan tarafında bulunan Quasar İnşaat'ın 6. katındaki asansör... »
Ali Sami Yen Stadı yerine yapılan inşaat projesinde meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği kazadan sonra bu kez de hemen yanı başında... »
Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamaya göre; eski Likör Fabrikası'nın üzerinde yapılan Quasar İstanbul projesinin inşaat faaliyetleri... »
Likör Fabrikası arazisindeki gökdelen inşaatının 2,5 aydır mahkeme kararına rağmen sürmesi üzerine Mimarlar Odası, Şişli Belediyesi için... »
Şişli’lideki tarihi Likör Fabrikası yerine inşa edilen rezidans ve otel projesinin planı mahkeme kararıyla iptal edildi. Emlak Konut GYO,... »
Mimar Korhan Gümüş, mahkemenin iki yürütmeyi durdurma ve iki imar planı iptali ile ilgili verdiği kararların, kentin dönüşümü ile ilgili... »
Haberler » Gündem