• Konya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem
• Rusya'da 8.8 Büyüklüğünde Deprem
• Çatalca'da Kum Ocağında Göçük
• Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Eski Bakanın Üniversitesine Verildi
• Beştepe’deki Ağaç Daha Kıymetli
• Şemdinli'ye İkinci Seyir Terası Yapılacak
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Kentte etkili olan sel ve heyelanla ilgili çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Artvin Valisi Kemal Cirit, "Bizler de zaman zaman... »
Suçun 'iklime' atılmasına tepki gösteren ve yanlış yerleşim politikalarına dikkat çeken Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu: Meteorolojinin başında... »
Suların çekilmesinin ardından çamur ve balçık içinde kalan Hopa'nın belediye başkanı sel için "Allah'tan gelen bir şey", sahil yoluna inen... »
Derelerin acil bir şekilde denize kavuşması gerektiğine dikkat çeken Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Mert Güvenç: Herhangi bir şekilde... »
TMMOB Şehir Plancıları Odası Artvin Hopa'da yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklama yaptı. »
Bölge sakinlerine göre heyelanın asıl nedeni, ağaçlık olan dik yamaçlarda oluşturulan ‘çay’ bahçeleri. »
Hopa’daki sel felaketini doğa tahribatının tetiklediğini belirten Yrd. Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu, "İklim değişikliği yağmurların tahribat gücünü... »
Artvin'de özellikle Hopa, Arhavi ve Borçka'da etkili olan sağnak yağış ve ölümlere sebep olan sel felaketi sonrası açıklamalarda bulunan... »
Aşırı yağış Hopa'da kent politikaları ile birleşince ölümle yıkımla sonuçlandı. Sokaklar, caddeler sular altında kaldı. Sekiz kişi yaşamını... »
Haberler » Gündem