• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İnşaatı 42 ay süren Türkiye’nin yeni köprüsü Osman Gazi açıldı. Köprü, her gün 40.000 aracı taşıyabilecek kapasiteye sahip. »
Wi-Fi kontrol özellikli, A++ enerji sınıfı S1ZMA/I09911-12911-18911 serisi internete bağlı yeni Siemens Inverter klimalar, kullanıcı dışarıdayken,... »
Alman teknoloji ve sanayi devi Siemens çoğunluğu Almanya’da olmak üzere 2500 kişiyi işten çıkaracak. »
Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tramvay üretiminde, Alman Siemens de düğmeye bastı. Şirket Gebze’de kuracağı 30 milyon Euro’luk fabrikada... »
Siemens, yüksek bant genişlikli endüstriyel uzaktan haberleşme için yeni mobil Scalance M kablosuz modem serisini iki yeni cihaz ekleyerek... »
Almanya'nın en büyük firmalarından Siemens, dünya genelinde 7 bin 800 işçisini işten çıkarmayı planladığını açıkladı. Siemens CEO'su Kaeser,... »
Şirket bundan böyle BSH Hausgeräte GmbH adını kullanacak. BSH, Bosch Grubu’nun içinde büyük ölçüde bağımsız bir operasyon olarak yönetilecek.... »
Alman Siemens Grubu, ABD'nin önde gelen santrifüj, türbin ve pistonlu kompresör üreticisi Dresser-Rand'ı satın alıyor. »
Haberler » Gündem