• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
TCDD’den alınıp kültürel etkinlikler için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devredilen tarihi Sirkeci Garı’nda “Aile ve Alışveriş Festival” alanı açıldı. »
Gazeteci İsmail Saymaz, Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kiralandığını, iki garın da sanat merkezi yapılması... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘özel proje alanı’ ilan etmeye hazırlandığı Haydarpaşa Garı ile Sirkeci Garı, ticari alanların da yer alacağı... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, garları kiralama ihalesindeki karşı mücadele başlatıyor. İBB, önce ihalenin iptali için dava açacak, ardından... »
TCDD’nin Sirkeci ve Haydarpaşa garlarının bazı bölümlerini kültür ve sanat etkinliklerinde kullanılmak üzere kiraya vermek için 4 Ekim’de... »
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak, Haydarpaşa Garı ihalesine gireceklerini belirterek, “Harem'e... »
Sirkeci Garı ve İETT garaj alanını koruyan karara belediye itiraz etti. »
CHP’li 8 meclis üyesinin açtığı dava reddedildi, Sirkeci Garı ve İETT Garajı alanı şimdilik kurtuldu ama Kumkapı ile Yedikule imara açılıyor. »
Sirkeci Garı içinde bulunan tarihi binaların TCDD’den 49 yıllığına bedelsiz olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilmesi... »
Haberler » Gündem