• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Sedef Adası’ndaki bazı alanların koruma statüsünün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından değiştirilmesine karşı açtığı davada mahkeme,... »
İstanbul'un el değmemiş son yeşil alanlarından Polonezköy'ün koruma derecesini düşüren Çevre Bakanlığı kararı, İBB’nin açtığı dava sonucunda... »
İzmirli bir şirket, Gücücek Koyu’na cepheli tarla vasfındaki arazide altı katlı lüks konut projesini maket üzerinden satışa koydu. Çevreciler... »
Denizli ve Afyonkarahisar sınırları içerisinde kalan, etrafında, ‘Sürdürülebilirlik Koruma Bölgesi’ ve arkeolojik höyükler bulunan 329 futbol... »
Eski bakan Faruk Çelik'in oğlu üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı olan dağ evine, bölgenin... »
Bir kısmı 1. Derece Doğal Sit Alanı, 50 dönümlük bölümü eşsiz Akvaryum Koyu'na komşu arazilerin koruma statüsü düşürüldü. Düzenlemeyle,... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava sonucunda statü değişikliği nedeniyle yok olma tehdidiyle karşı karşıya kalan doğa harikası... »
Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunu değiştiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık... »
Gökova’daki Okluk Koyu’nda yapılan Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı’nın bitişiğindeki 27 hektarlık alanın önce koruma derecesi düşürüldü,... »
Haberler » Gündem