• İletişim Başkanlığı: Elektrik Kaynaklı Orman Yangınları...
• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• “Şirketlere Fiilen Kirletme Hakkı Tanınmış Oldu”
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Zonguldak merkezdeki Ontemmuz mahallesinin evleri, kimine göre yüz, kimine göre yüzelli yaşında. Gelin görün ki, mahalleli, atalarının kurduğu,... »
Kentsel dönüşüm alanları ile afet riski altındaki bölgeleri doğrudan ilgilendiren tapu ve imar yasalarında değişiklik düzenlemesi Meclis... »
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre, yılın ilk 4 ayında 642 bin adet gayrimenkul satılırken, tapu başına düşen ortalama değer... »
İmar barışı süreci iki önemli aşamaya ayrılıyor. Vatandaşların başvurularını tamamlayıp Yapı Kayıt Belgesi aldıktan sonra, tapularını da... »
TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yapılacak yüzde 22 indirim kampanyasına başvuruları... »
Mersin'de bazı ilçelerde, proje ile tapudaki numaralandırmanın farklı olması nedeniyle bina sakinlerinden bazılarının uzun yıllardır satın... »
Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, QR kod özellikli yeni tapu senetlerini değerlendirdi. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekim 2018 itibarıyla yaklaşık 531 bin taşınmaz 748 bin hak sahibine satılmış ve bu vatandaşlarımız tapularına... »
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, alım satım yapmak isteyenlerin tapu dairelerine gitmeden günün her saati, başvuru işlemlerini internet... »
Haberler » Gündem