• İnşaat Sektörü 2025 Yılının İlk Yarısında Dayanıklılığını Sürdürüyor
• Millet Bahçesi Yapılacak Alana 4 Yıldır Çivi Çakılmadı
• Bursa'da Orman Yangınları 3'üncü Gününde
• Diyarbakır Cezaevi’nde Restorasyonun İlk Etabı Tamamlanıyor
• Zonguldak'ta 4 Kaçak Ocak İmha Edildi
• Çeşme Projesi’ne Bir Kez Daha “Dur” Denildi
• OGM Bütçesindeki Tasarruf Ormanları Kül Etti
• Müjde Olarak Açıklanan Konut Sisteminin Aylık Taksiti 133 Bin Lira
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) uygulamasını vatandaşın kullanımına açtı. Vatandaşlar, internet... »
Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) Projesi kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Türksat işbirliği ile tapu bilgilerinin e-Devlet... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kağıt ve mekan israfını önleyecek aynı zamanda da vatandaşların... »
Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Karasapan, "Avrupa'daki yaklaşık 4 milyon vatandaşımız, artık Türkiye'ye gelmeden oradaki tapu müşavirliğinde... »
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, ipotek terkini, haciz, satış şerhi gibi işlemleri elektronik ortama alma çalışmalarına başladı. Genel... »
Eş rızası olmadan gayrimenkuller üzerinde işlem yapılmasını önleyen düzenleme kapsamında geçen yıl bin 253 konuta aile şerhi konulurken,... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, engelli vatandaşların tapu işlemleri sırasında yaşadığı mağduriyeti yeminli bilirkişilerle çözecek. »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yurt dışındaki Türk vatandaşlarına ve yabancılara Türkiye’deki gayrimenkullerin pazarlamasında önemli bir... »
Türkiye Noterler Birliği (TNB) Başkanı Yunus Tutar, Latin Noterlik modelini uygulayan 35 Avrupa ülkesindeki uygulamaları inceleyerek ‘Değişim... »
Haberler » Gündem