• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Tarım ve Orman Bakanlığı, ülke genelinde tespit edilen 14 bin dekar işlenmeyen tarım arazisini bugün itibarıyla sezonluk olarak kiraya çıkardı. »
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İnciraltı için öncekine göre daha iyi bir plan hazırlandığını, rantın hedeflendiği görüşünde... »
Bilecik’teki yaklaşık 600 bin metrekarelik verimli tarım arazilerini etkileyecek olan organize sanayi bölgesi (OSB) projesinin iptali Danıştay’dan... »
Edirne'de sivil toplum kuruluşları Tiny House'lara tepki gösterdi. Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, Tiny House adı verilen küçük... »
JES’lerin kuşattığı Manisa Alaşehir’de JES borusu patladı, tarım arazilerini su bastı. Çiftçiler, daha önce su basan yerlerde hiçbir bir... »
Onlarca maden sahası ve 35 aktif JES’in bulunduğu Aydın'da, tarım arazilerine 6 yeni maden sahası açılacak. »
Yargının “dur” kararına karşın TOKİ, inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Tarım arazileri ve zeytinlikler tüm itirazlara karşın yapılaşmaya... »
Aydın'daki tarım arazilerinin acele kamulaştırma kararı Danıştay'dan döndü. Köylülerin itirazı haklı bulundu, Cumhurbaşkanlığı kararı iptal edildi. »
Danıştay, Manisa Alaşehir'de tarım arazileri üzerinde yapılması planlanan jeotermal kaynak arama kuyularına verilen "ÇED gerekli değildir"... »
Haberler » Gündem