• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• “Şirketlere Fiilen Kirletme Hakkı Tanınmış Oldu”
• Rönesans Rezidans'ın Bilirkişi Raporu Dosyaya Eklendi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Bolu, Karadeniz Ereğli, Zonguldak, Çorum, Kırşehir, Karabük ve Kırıkkale temsilcilikleri yeni dönem seçimlerini... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin 65. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağı online etkinlik 25 Aralık Cuma akşamı (bugün) saat 19:00'da gerçekleşecek. »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, yapı üretim sürecinin her aşamasında yaşanan hukuksuz ve insanlık dışı uygulamaların karşısında… »
Mimarlar Odası’nın mimarlık öğrencilerinin yerinde deneyimleme yöntemiyle mimarlığı paylaşmaları amacıyla gerçekleştirdiği yaz kampına katılım... »
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından 24-25-26 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirecek olan kongrenin ana teması “Teknik Tasarım,... »
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı için AİHM'e gidecek başvuru dosyasının hazırlıklarını tamamladı »
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, geçtiğimiz Eylül ayında yitirdiğimiz Emre Madran'ın anısına bir toplantı düzenliyor. »
Haberler » Gündem