• Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Eski Bakanın Üniversitesine Verildi
• Beştepe’deki Ağaç Daha Kıymetli
• Şemdinli'ye İkinci Seyir Terası Yapılacak
• Mimarlıkta Güncel Konular Sempozyumu-I (MİGÜKON 2025)
• Topağacı’nda Dönüşüm Müteahhitlerin Yararına Yapılıyor
• Restorasyona Çimento Bulaştı!
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki İzmir Alsancak Limanı'nın işletmesi için Abu Dhabi Port (ADP) ile ortaklık görüşmelerinin sürdüğü belirtildi. »
Reuters, BAE'nin Türkiye Varlık Fonu aracılığıyla İzmir limanından hisse almaya hazırlandığını yazdı. »
2012 yılında yapım maliyeti 4.5 milyar lira olarak açıklanan İstanbul Finans Merkezi projesinde kamunun cebinden çıkacak rakam 10 milyar lirayı aştı. »
İstanbul Finans Merkezi, içerisindeki 13 bin metrekarelik araziyi TOKİ 72 milyon liraya sattı. Cumhurbaşkanı kararıyla 9 yıl sonra arazinin... »
Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Türk ve Cezayir şirketlerinin ortaklığıyla kurulacak polipropilen üretim tesisi ve Türkiye Varlık Fonunca hayata... »
2017 yılında Türkiye Varlık Fonu’na devredilen Eti Maden, 2012 yılında Ankara’nın merkezindeki genel müdürlüğünü boşaltıp aylık 330 bin... »
Dış ticaret açığını azaltmak amacıyla stratejik yatırımları gündemine alan Türkiye Varlık Fonu, ilk yatırımını rafineri ve petrokimya alanında... »
Türkiye Varlık Fonu, özel sektör veya yabancı sermaye iş birliğine dayanan petrokimya, madencilik ve yerli kaynaklardan enerji üretimi projelerine... »
Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik bölümünün 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına tepki... »
Haberler » Gündem