• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Yaklaşık 2,6 milyar TL harcanarak betona gömülen ve yeni haliyle 2020'de açılan Yassıada boş kaldı. Günde ortalama sadece 40 kişinin ziyaret... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı, alkol servisi olmadığı ve rağbet görmediği için zarar ettiği iddialarından sonra kamuya devredildiği ortaya... »
Adı, Demokrasi ve Özgürlük Adası'na dönüştürülen Yassıada’da inşa edilen otel, turizme açıldı. »
Türkiye'nin bir dönemine damga vuran Yassıada, gerçekleştirilen proje ile "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak yeniden düzenlendi. 125... »
Yassıada'nın "Demokrasi ve Özgürlük Adası" olarak yeniden düzenlemesi projesinde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 27... »
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin 59’uncu yılında ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ olarak yeniden düzenlenen Yassıada’yı... »
“Demokrasi ve Özgürlük Adası” olarak yeniden düzenlenen Yassıada'da devam eden çevre katliamı sonrası adanın son durumu görüntülendi. Proje... »
Türkiye’nin farkı kentlerinde çekilen fotoğraflar, bakir koyların, deniz manzaralı ormanlık tepelerin betona teslim olduğunu gösterdi. »
Adalar Savunması, imara açıldıktan sonra 2015 yılında yıkımın başladığı Yassıada’yı, “Bir ada imara açılarak nasıl yok edilir, doğa ve kültür... »
Haberler » Gündem