• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çanakkale'nin Gülpınar Köyü'ndeki tapınak, tanrı Apollon'un fareler üzerindeki gücüne adanmış. Apollon Smintheus, kabartmalarında Homeros'un... »
Başkent Ankara'da Kuğulu Park eylemi devam ediyor. Çeşitli sivil toplum örgütleri ve Ankaralılar, Kuğulu Park'ın bir bölümünün trafiğe dahil... »
İstanbul'da 30 yıl içinde olacağı tahmin edilen depreme hazırlık için yapılan çalışmalar arasında önemli adımlar atılan az sayıdaki projeden... »
İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Naci Görür, Kobe'nin depreme 10 yılda hazırlandığını, İstanbul'da... »
17 Ağustos 1999’da hayatını hayatını kaybedenler, bu sabah saatler 3.02’yi gösterirken, gözyaşlarıyla anıldı. Depremden en çok etkilenen... »
Mustafa Kaptan, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu'nun (EPDK) Fırtına Vadisi'ndeki Dikkaya'ya santral kurma izni vermesini, 'gence yakıştırılmayan... »
17 Ağustos'un yedinci yılında, devlet deprem sorununu 'kâğıt üstünde' çözdü. Çok sayıda proje ve mevzuat hazırlayan ancak uygulamaya geçemeyen... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Halkalı Çöplüğü’nün bulunduğu yerin ıslah edilmesiyle oluşan arazinin üzerinde inşa edilen Lojistik... »
Sakarya Valiliği, depremden yedi yıl sonra onarımı yapılmayan hasarlı binaların tahliyesi için karar aldı. Valilik tarafından alınan karar,... »
Haberler » Gündem