• Işıklar Tuğla Ödülleri 2025 Ödül Töreni Gerçekleşti
• Hacı Ömer Apartmanı Davasında Karar Onandı
• ‘Sağlık Tesisi’ Olacak Arazi Vakfa Verildi
• Yalova’da Her Gün 10 Saat Su Kesintisi Yapılacak
• Rize'de Taş Ocağı Planına İkinci İptal
• Tarihi Kalenin Duvarlarını Sprey Boyayla Boyadılar
• Sivas'ta Göçük Altında Kalan Şantiye Müdürü 8 Gündür Aranıyor
• YUNT'ta Bir Yıla Yayılan Sergi: VarYok
• Yerleştirme: "Calligraphic Wig”
• Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim...
• Kitap Bölümü Çağrısı: UMUT MİMARLIĞI: Filistin için Sömürge-siz-leştirilmiş...
• R+T Turkey 2025 - Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik...
• Toner Mimarlık Tasarım Yarışmaları
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• MimED2025 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• ‘’SUYUN İZİNDE: Gençlik Parkı Havuzunun Uyarlanabilir Yeniden...
• YANGIN VAR! Orman Yangınlarına Karşı Yaratıcı Çözümler Öğrenci...
• Samsun İli Vezirköprü İlçesi Çayırbaşı Mahallesi 298 Adet...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Bolluca Mahallesi 10635 Ada...
• Simav Çitgöl İlkokulu Yapım İşi
• Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6 Derslikli Anaokulu Yapım İşi
• Yozgat Aydıncık Kazankaya Kanyonu, Konaklamalı Orman Parkı Yapım İşi
• Mersin İli Mezitli İlçesi Zeki Koyuncuoğlu 24 Derslikli...
• Sinop Üniversitesi Rektörlük Binası Yapımı İşi
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 32 Derslikli...
Koç Holding A.Ş, hisselerini sattığı İzocam'ın özsermayesindeki artış nedeniyle yeni ortakların tahsil edeceği 2,07 milyon dolarlık kısmının... »
Merkezi New York'ta bulunan Türk-Amerikan Sanayi ve Ticaret Odası (Turkish-American Chamber of Commerce & Industry-TACCI), hafta başında... »
Asıl sorun, satın aldığımız ve yaşadığımız konutların sağlamlığı ve güvenilirliği konusundaki önlemlerin yetersizliği, bilinçli olmayışımız... »
Protokol Yolu girişinde, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak 18 bin konutluk projeye müteahhitler ilgi göstermeyince,... »
Nicholas Confessore’un The New York Times ve Ed Pilkington’in The Guardian için yazdıkları köşe yazılarında bu hafta Frank Gehry imzalı,... »
1990'lı yılların sonuna doğru, kent ve mimari tasarımıyla uğraşanlar arasında, şöyle düşünenler çoğunluktaydı: "Kentsel dönüşüm" kaliteyi... »
Başkentin karanlıkta kalmasına neden olan kesintilere "kaynak yetersizliği" gerekçe gösteriliyor. Uzmanlar ise özelleştirme süreci sonrasında... »
Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Güven Cantürk, konuk olarak katıldığı televizyon programlarında son yıllarda Türkiye ekonomisinin lokomotif... »
Depremin afete dönüştüğü 17 Ağustos 1999 tarihinde de Gölcük'ün İhsaniye'sinde belediye başkanı olan Ahmet Levent, 2007'nin ilk 9 ayını... »

Haberler » Gündem