• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ziraat Mühendisleri Odası şube başkanı İbrahim Gür, kuraklığa karşı acil eylem planlarının hazırlanması gerektiğini söyledi. »
İkinci iktidarına hazırlanan "Adalet ve Kalkınma Partisi", geçen 4.5 yılda "adalet"ten neyi anladığını, özellikle imar konusundaki "ayrıcalıklı... »
Yıllar önce bütçeye yük olduğu gerekçesiyle kapanma noktasına gelen TOKİ, hükümetin aldığı kararlarla adeta küllerinden yeniden doğdu. »
İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sabri Ateş, seçimlerin sonucunda istikrarlı bir hava yakalandığını ve bunun inşaat sektörünün... »
Projeye göre tünel çıkışına 60 milyon dolarlık yatırımla lokantalar, otel, alışveriş merkezlerinden oluşan bir tesis kurulacak. Yatırım... »
Dünyanın en büyük doğal gaz rezervlerinden birine sahip olan Türkmenistan, Hazar denizinde turistik bir kent kurmaya hazırlanıyor. Kentin... »
Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Doğa ve Kültür Parkı Alanı Mimari ve Çevre Düzenleme Proje Yarışması sonuçlandı. »
Havlu ve bornoz gibi ürünlerle yola çıkan Hamam, 2008 koleksiyonunda klozetten aynaya, vücut yağlarından sabuna kadar uzanan geniş bir koleksiyonla... »
Orta Anadolu'nun en büyük arkeoloji müzesi, Sivas Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesindeki tarihî binada kuruluyor. Müzenin açılmasıyla Atatürk... »
Haberler » Gündem