• Türkiye'nin 11'inci Kara Yolu Ekolojik Köprüsü 2025 Sonunda...
• “Türkiye’nin Nitelikli Mühendisleri Yurt Dışına Yöneliyor”
• İnşaatta Platform Kırıldı; 2 İşçi Hayatını Kaybetti
• Karahantepe'de İnsan Yüzlü Dikilitaş Bulundu
• Mimarlar Odası Dünya Mimarlık Günü Basın Bildirisi
• Toprağımızı Vermiyoruz Kampanyası’ndan Yürütmeyi Durdurma Çağrısı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi
• Bitlis İli Ahlat İlçesi 3 Etap 413 Adet Konut, 1 Adet 16...
• Balıkesir İli Bigadiç Ve Sındırgı İlçeleri Köylerinde 1....
• Karabiga Kapalı Spor Salunu Yapım İşi
• İstanbul İli Tuzla Kaymakamlığı VRF Tesisatı Yenileme İşi
• Belediye Başkanlığımız tarafından 1 Adet Gençlik Merkezi...
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
Planlı yapılaşma, yeşil doku ve sosyalleşmeye verilen önem, lüks konutlarıyla İzmir'in Narlıdere ilçesi adeta son yıllarda bir çekim merkezi... »
YAPI Dergisi’nin EKİM sayısında, tasarımı HAS Mimarlık/Nbbj ortaklığında yapılan Büyük Efes Oteli projesine geniş yer veriliyor. Dergide... »
Güneş enerjisiyle çatılardan elektrik üreten ve Avrupa'da yaygın olarak kullanılan sistemin bir benzerini geliştiren Onduline Avrasya, sistemi... »
Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2008 Ankara Fuarı, bu yıl da 9–12 Ekim 2008 tarihleri... »
Dünyaca ünlü İtalyan mimar Renzo Piano, 2008 Sonning Prize'ın sahibi oldu. Danimarka tarafından bir mimara verilen en prestijli ödül olan,... »
Doğalgazda Rusya'ya bağımlı olan Türkiye, elektrikte de bu ülkeye bağımlı hale gelme riski ile karşı karşıya kaldı. Nükleer santral ihalesinde... »
Avrupa Birliği (AB), Türkiye'nin 2020'ye kadar ulaştırma altyapısı ihtiyaçlarını ve bunları karşılayacak öncelikli projeleri belirledi.... »
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezini cazibe alanı haline getirmeyi amaçlayan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Akdeniz Sağlık... »
Beyaz badanalı iki katlı Rum evleri, bu evlerden yapılma pansiyonları, şarabı, üzüm bağlarıyla son yılların gözde turizm merkezlerinden... »
Haberler » Gündem