• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Tatlıcı Kuleleri'nin 1988 yılında temeli atıldığında İstanbul'un en yüksek binası olması hedefiyle yola çıkıldı. Ancak geçen 20 yılda kule... »
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Floransa'daki evlerin uyumundan etkilendi, bu modeli İstanbul'da uygulamaya karar verdi. Estetik kurul... »
İller arası göç eden nüfus sayısı, 1985-1990 döneminde hızlanarak 4 milyon 65 bin 173’e ve 1995-2000 döneminde de 4 milyon 788 bin 193’e... »
Erken Cumhuriyet dönemi mimarlığının simge yapılarından, 73 yıllık Florya Atatürk Deniz Köşkü’nün, ’Köşke yakışmıyor’ diye eleştirilen 30... »
Evden eve nakliyat sektörü, bu yıl konuttaki yavaşlamadan etkilenirken, sektörün yıl sonunda büyüklüğünün 1 milyar doları aşması hedefleniyor.... »
Gayrimenkul sektöründe profesyonel satış yönetimi hizmeti veren ODA Proje şirketi, son dönemde Türkiye'nin lokomotif sektörü olarak gösterilen... »
İstanbul 'da loft konseptiyle inşa edilen dönüşüm projesi 'Levent Loft'un devamı olan 'Levent Loft Bahçe' satışa sunuldu. Eski fabrika ve... »
DİSK'e bağlı Türkiye Liman Tersane Gemi Yapım ve Onarım İşçileri Sendikasının (Limter-İş) aldığı karar üzerine, tersane işçileri 1 günlük... »
İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hakkı Yırtıcı ve Araştırma Görevlisi İlke Tekin tarafından yürütücülüğü yapılan Proje Dikdörtgen,... »
Haberler » Gündem