18 Ağustos 2008 tarihli tüm haberler;
Ilısu Baraj Göleti altında kalacak Batman'ın tarihi Hasankeyf İlçesi'nde hangi tarihi eserlerin taşınıp taşınmayacağına karar verecek olan... »
18 Ağu2008
Hürriyet Gazetesi
Binlerce insanın ölümüne sebep olan 17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümünde konuşan Prof. Şener Üşümezsoy ve Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da... »
18 Ağu2008
Hürriyet Gazetezi
Amerika Yeşil Yapılar Konseyi tarafından belirlenen standartları göz önünde bulunduran ve yeşil tasarım ve inşaatta yüksek performansın... »
"Proje" ve "Uygulama" başlıkları altında iki farklı kategoride düzenlenen 'Tarihi Kentler Birliği Özendirme Yarışması', tarihi, kentsel,... »
18 Ağu2008
Mimarlar Odası
Çanakkale Seramik&Kalebodur, üretimde olduğu gibi tasarımda da dünya liderliğini hedefliyor. Dizayn olarak modern bir etkiye sahip olan... »
Hollanda Hükümeti ve yerel yönetimler arasında devam eden kültürlerarası diyalog projesi “kosmopolis”'in “kosmopolis etkinlikleri” başlığında... »
Häfele, çekmece ray ve sistemleri konusunda uluslararası bir isme sahip olan Grass firmasının Dynamic gizli ray ürün serisini Türk mobilya... »
İstanbul, tarihi boyunca birçok kez yıkım yaşamış. 1509’daki ‘Küçük Kıyamet’te halkın yüzde 10’u hayatını kaybetmiş.Tarih boyunca bir çok... »
18 Ağu2008
Radikal Gazetesi
Resmi rakamlara göre 17 bin kişinin öldüğü Marmara depreminin 9’uncu yıldönümünde Kocaeli, Gölcük, Adapazarı ve Yalova’da anma törenleri... »
18 Ağu2008
Radikal Gazetesi
Haberler » Gündem