• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
İş Bankası, karbon salımının azaltılmasına dikkati çekmek amacıyla 19 Aralık 2009 tarihine kadar ışıklarını kapatacak. İş Bankası tarafından... »
Yerli ve yabancı sanatsever ve yatırımcıları İstanbul'da bir araya getiren "Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Etkinliği"ni 52 bin kişi... »
Deniztemiz Derneği TURMEPA Genel Müdür Yardımcısı Dr. Jülide Ergin, Gökova Körfezi’nin dünyada eşi benzeri olmadığını belirterek, "Ama eğer... »
Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, yürürlüğe giren Binalarda Enerji Performansı (BEP) Yönetmeliği'ni çevrenin korunması için olumlu bir... »
Kale Özgür Evler, 33 bin m2 brüt inşaat alanı üzerine 2 blok 136 daireden oluşuyor. Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün,... »
GYODER, gelişen kentlerdeki yatırım fırsatlarını sektör temsilcileriyle buluşturmak ve bu kentlerin gelecekteki yatırımlardan daha fazla... »
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Yürütme Kurulu'nun iki yeni üyesi, dün gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında belirlendi.... »
Sinpaş GYO yeni kampanyası 'Para Katlama Sanatı'nı düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıya Sinpaş İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk... »
Kısa sürede gayrimenkul sektöründe büyük başarılara imza atan Fi-Yapı, düşük fiyata kaliteli konut konseptiyle sektörde yeni bir dönem başlattı.... »
Haberler » Gündem