• Şahintepe Halkı Hukuk Savaşını Kazandı
• Topkapı Sarayı’nın Dünyaca Ünlü Saat Koleksiyonu Gün Yüzüne Çıkıyor
• Bakan Ersoy, Türkiye'ye İade Edilen 7 Tarihi Eseri Tanıttı
• Aydın'da Çevreyi Kirleten İki Belediyeye Para Cezası Kesildi
• T-One, Global Gastroekonomi Zirvesi’nde Mutfakların Geleceğine...
• Kayseri’de Aziz George Kilisesi Turizme Kazandırılıyor
• Sur’da, 117 Tescilli Yapı Tamamlanıp Sahiplerine Teslim Edildi
• Sındırgı’daki Afet Konutları İhalesi de Pazarlık Usulü Verildi
• Gree Isı Pompaları ile Akıllı, Güvenli ve Sürdürülebilir Konfor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi
• Bitlis İli Ahlat İlçesi 3 Etap 413 Adet Konut, 1 Adet 16...
• Balıkesir İli Bigadiç Ve Sındırgı İlçeleri Köylerinde 1....
• Karabiga Kapalı Spor Salunu Yapım İşi
• İstanbul İli Tuzla Kaymakamlığı VRF Tesisatı Yenileme İşi
• Belediye Başkanlığımız tarafından 1 Adet Gençlik Merkezi...
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
Foster & Partners ve Rogers Stirk Harbour & Partners, Kolombiya’nın başkenti Bogota için "Kent Merkezi Master Planı"nı hazırlamak ve bir... »
20-22 Haziran 2012'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde gerçekleşecek olan Rio+20 Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı'na... »
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği tarafından düzenlenen "GYODER Sektör Toplantıları" Turizm Yatırımları konulu ikinci toplantı ile devam... »
VİKO’nun İstanbul Sanayi Odası Vakfı tarafından kurulan İSOV Dinçkök Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde yaptırdığı Elektrik Tesisat Laboratuvarı,... »
Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu 1. Girişimcilik Ödüllerinde 'yılın girişimcisi' ödülüne... »
Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu'nun (ETMK) yürüttüğü, Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi... »
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) öncülüğünde düzenlenen Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi,... »
Ev mobilyası şirketi Alfemo, ''tasarım tescili'' ve ''marka tescili'' konusunda gerçekleştirdiği başvurular ile Türk Patent Enstitüsü (TPE)... »
TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi ile Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği - ÇATIDER işbirliğinde düzenlenen, "Arkeolojik Alanda... »
Haberler » Dünyadan