21 Mart 2013 tarihli tüm haberler;
ClimaDesign Gelecek Odaklı Planlama ve İnşaat Konferansı, ClimaDesign workshop sunumlarıyla başladı. Katılımcılar, "+" enerjili bina tasarımında... »
Pekdemir İnşaat’ın 936 konutluk projesi Evimiz Kocaeli’nin satışına başlandı. »
Taksim Platformu'nun hazırladığı alternatif "İnsani İstanbul Projesi" BDP, CHP, AKP ve MHP'ye götürülerek ortak bir anlaşma zemini aranacak. »
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ataşehir arsasına7 firma ve iş ortaklığından teklif geldi. »
Atatürk'ün Yalova'daki Yürüyen Köşk'ünün restorasyonuna başlandı. »
Emlak Konut GYO, Makro İnşaat ve Akyapı tarafından inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi yapı ruhsatını aldı. »
Türkiye'yi yatırım yapılabilir ülke kategorisine yükselten Fitch'in Türkiye Genel Müdürü Gülcan Üstay, önümüzdeki 3 yıl içerisinde yeni... »
İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kadıköy’de bina restore ettirip otopark yaptıracak. »
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, son 2 ay içerisinde Güneydoğu'ya 1,9 milyar liralık yatırım geldiğini açıkladı. »
Haberler » Gündem