• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2013 yılı bütçe gelir hedefleri içinde 2B'den beklenen gelirin 4,8 milyar lira olduğunu, gelirin bütçeye aktarılacağını... »
Alsecco Elastic Brick Tile kaplama malzemesi, akrilik özellikteki esnek yapısı ve zamana meydan okuyan estetik görüntüsü ile teknoloji ve... »
TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, sosyal yapıda görülen değişiklikler sonucu konut tiplerindeki tercihlerin de... »
Borusan’ın Yapı-Endüstri Merkezi koordinasyonu ile hazırladığı "Borusan Neşe Fabrikası" adlı kreş ve gündüz bakımevleri mimari proje yarışmasına... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının verilerine göre, kentsel dönüşüm kapsamında şimdiye kadar yaklaşık 4 bin hektar alandaki 90 bin 419 binanın... »
Bekar, yeni evli ve yatırımcının ilk tercihi olan 1+1 konutlar gayrimenkul projelerinde baş rol oynuyor. Pastanın en büyük dilimini kapan... »
Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun mahalle konsepti ile inşa ettiği “Ve Güneşli” projesinde lansman... »
Balıkesir'deki Taksiyarhis Kilisesi, Rahmi M. Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı'nca müze olarak düzenlenecek. »
Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, gayrimenkulün yatırım aracı olarak cazibesini koruduğunu belirterek, “Vatandaşlar konuta... »
Haberler » Gündem