• Türk Müteahhitler Dünya İkinciliğini Sürdürdü
• Edirne'nin Kalbindeki 333 Yapının Restorasyonunda Sona Geliniyor
• Kamuda Ataması Yapılmayan Mimarlar için Çalışma
• Okul Arazilerinde Rant Tedirginliği
• Depremde Yıkılan Güvenç Apartmanı'na İlişkin 16 Kamu Görevlisine...
• Su Krizi Artarken Madenlere Ruhsat Yağdı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
Kentsel dönüşüm İstanbul’da kenti düşünenler ile rant isteyenler arasında farklı uygulamalara sahne oluyor. Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Sarıyer... »
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca'da 65 bin metrekarelik alan üzerine kuracağı Sosyal Yaşam Kampüsü için son önemli adımı da attı. »
Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Bursa’nın fethinin 687. yıl dönümünde Tophane’deki Bey Sarayı’nın artık ortaya çıkarılması... »
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Küçükler: “Atık su arıtma tesisimiz bu yıl tamamlanıyor. Artık nehirlerimiz de temiz akacak” dedi. »
Kentsel dönüşümde 2. yıkım, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Harita Emlak Daire Başkanı Tamer İnan, ''Van'ı sahil ile bütünleştirecek, barıştıracak çalışmanın içindeyiz'' dedi. »
Birçok kamu kuruluşunun satışını gerçekleştiren Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, bu kez kendi lojmanlarını satacak. »
İflas eden inşaat şirketlerine bir isim daha eklendi. İstanbul 1. İflas Müdürlüğü, Sece İnşaat’ın iflasına karar verdi »
Alanya'da 2B arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan ve bedellerin düşürülmesini isteyen köylüler, eylem yaptı. »
Haberler » Gündem