Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: CivilCon’24
BÖLÜM SPONSORU

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı

ÇATIDER tarafından 12-13 Nisan tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu’nda düzenlenecek 9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda ‘Enerji Etkin, Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri’ ele alınacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Nisan 2018
BİTİŞ TARİHİ: 13 Nisan 2018
YER: İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu, İstanbul
DÜZENLEYEN:

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER)

ANA SPONSORLAR:

Işıklar Yapı Ürünleri

WEB ADRESİ:

www.caticephekonferansi.com

+ Ajandama Ekle

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından 2002'den bu yana düzenlenen Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, bu yıl daha geniş bir kapsamla konferans olarak gerçekleştiriliyor. 

Işıklar Yapı Ürünleri’nin ana sponsorluğu ve Panelsan Çatı ve Cephe Sistemleri ile Braas Çatı Sistemleri’nin sponsorlukları ile 12-13 Nisan 2018 tarihlerinde TC İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu’nda düzenlenecek konferansa, alanlarında uzman çok sayıda konuşmacı katılacak.

Enerji Etkin, Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri ele alınacak

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nın ana teması; çevreci, verimli ve sürdürülebilir yapısı nedeniyle dünya gündeminde giderek önem kazanan ‘Enerji Etkin, Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri’ olarak belirlendi.

Dünya genelinde enerji verimliliği sağlayan ekolojik çatı ve cephe uygulamaları hızla artarken, konferansa katılan şirketler bu konudaki çarpıcı yenilikleri kamuoyuyla paylaşacak. Şirketler, akademisyenler, yerel yönetimler, tasarımcılar ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği 9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı, sektörün inovatif vitrinine dönüşecek.

Şirketler yeniliklerini paylaşacak

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, çatı ve cephe sektörlerindeki inovatif gelişmelere ışık tutan sempozyumun konferansa dönüşmesini çok önemsediklerini belirterek, şunları söyledi: “Çatı ve cephe uygulamaları konusundaki devrim niteliğindeki gelişmeler, yeni teknolojiler ve standartların paylaşıldığı sempozyum, artık çok daha etkin bir buluşmaya dönüşüyor. Daha yaşanabilir bir dünya için enerjinin verimli kullanılması ve ekolojiyi gözeten uygulamaların gerekliliğini artık herkes kabul ediyor. Çatı ve cephe sektörü, bu konuda örnek olacak teknoloji ve tasarımları hayata geçiriyor. 9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda, bu alandaki yeni teknoloji ve uygulamaları, saygın akademisyenlerimizin katılımıyla ele alacağız. Konferansın, katılımcıları ve kapsamlı içeriği ile bir referans niteliği de taşıyacağına inanıyorum. Tüm şirketleri, yeniliklerini paylaşmak için bu platformu kaçırmamaya davet ediyorum.”

Konuşmacılar:

Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı
Eskişehir Tepebaşı, Avrupa’nın örnek akıllı şehri olmaya hazırlanıyor. Tepebaşı Belediyesi'nin "Yaşam Köyü Projesi" Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nde 20 proje arasından seçilerek 5 milyon euro hibe almaya hak kazandı. 2019 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen projede REMOURBAN ‘Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli’ uygulanarak Türkiye'de bir ilk gerçekleştiriliyor. Ataç, 9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı'nda projeyi anlatacak.

Dr. Oğuz Can, TC Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü
Küresel Çevre Fonu (GEF) tarafından desteklenen ve Binalarda Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında inşa edilen Cezeri Yeşil Teknoloji Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Ankara Eryaman’da açıldı. Türkiye’de kamu binalarında enerji tüketimi ve buna bağlı sera gazı salımlarının maliyet etkin bir şekilde azaltılmasına bir örnek olarak inşa edilen okul, ülkemizde kendi enerjisini üreten ve yenilenebilir enerji eğitimi veren tek okul olma özelliğini taşıyor. ‘Yenilenebilir Enerji Uzmanı’ yetiştirecek bu yeşil okulda elektrik, ısınma gibi kullanılan tüm enerji, güneş ve rüzgârdan sağlanıyor. Can, 9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı'nda projeyi anlatacak.

Prof. Dr. Ertun Hızıroğlu, ERA Mimarlık Kurucusu
ERA Architects tarafından yenilikçi bir mimari anlayışla tasarlanarak projelendirilen çevre dostu "Garanti Teknoloji Kampüsü", Leed Gold adayı bir yeşil bina olarak İstanbul Pendik’te inşa ediliyor. 4 bin kişilik, teknolojik bir köy olan bu örnek projenin odağında, etkin kaynak kullanımı, sürdürülebilirlik ve çevresel kalitenin artırılması yer alıyor. Hızıroğlu  9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı'nda projeyi anlatacak.

Dr. Deniz Aslan, İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi / DS Mimarlık Kurucu Ortağı
Binaların enerji performansını, hava kalitesini ve kent ekolojisini iyileştiren “Yeşil Çatılar”, sürdürülebilir ve enerji etkin binalarda her geçen gün daha sık rastladığımız, yenilikçi bir uygulama olarak öne çıkıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğr. Gör. ve DS Mimarlık Kurucu Ortağı Dr. Deniz Aslan, 9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı'nda Bitkilendirilmiş Çatı Projeleri’ni anlatacak.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayın.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/9-ulusal-cati-ve-cephe-konferansi_161670.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!